Nothing happens when i run a ztb file

Do you need help installing or using ZunTzu? Would you like to report a bug?

Moderators: Ichibrothers, Cambronne, Chobham_1980

Post Reply
slava9996
Posts: 2
Joined: 23 Feb 2015, 17:01

Nothing happens when i run a ztb file

Post by slava9996 »

Hello, can you help me, wheen i open my ztb archive game just open and load it, but no map and counters appeared. My xml code

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="windows-1252" ?>
<game-box name="King of Sun" description="Diplomacy and wargame about bla-bla-bla" copyright="Artem slava Club Strateg" startup-scenario="Start1.zts">

<dice-hand type="D6">

<dice count="1" color="ffffff" pips="000000" /> 
	</dice-hand>
<map name="mapa1" image-file="mapa.jpg" resolution="150 dpi" />
	
	<counter-sheet name="Counters" front-image-file="Fishki.jpg" front-resolution="150dpi" >
	<counter-section rows="6" columns="8" front-left="0" front-top="0" front-right="543" front-bottom="408"  supply="1" shadow="20" />

</counter-sheet>

</game-box>
and scenario file

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252" ?>
<game 
game-box="King of Sun" scenario-name="Start1" scenario-description="Start" scenario-copyright="Slava">
	<layout board="Mapa1" />
</game>
User avatar
Bill Barrett
231
Posts: 343
Joined: 25 May 2008, 13:25

Post by Bill Barrett »

Try changing your scenario file to this:

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252" ?>
<game
game-box="King of Sun" scenario-name="Start1" scenario-description="Start" scenario-copyright="Slava">
<layout board="mapa1" />
<layout board="Counters" />
</game>

Regards, Bill.
slava9996
Posts: 2
Joined: 23 Feb 2015, 17:01

Post by slava9996 »

Bill Barrett wrote:Try changing your scenario file to this:

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252" ?>
<game
game-box="King of Sun" scenario-name="Start1" scenario-description="Start" scenario-copyright="Slava">
<layout board="mapa1" />
<layout board="Counters" />
</game>

Regards, Bill.
Thank you, Bill. The problem was solved.
Post Reply